Tango

Nectas passion for smarte vendingløsninger har ført til udviklingen af TANGO, den splinternye automat til salg af snacks og fødevarer. Tango har kapacitet til at tilbyde et bredt og varieret udvalg af produkter såsom snacks, slik, ferske fødevarer, flasker og dåser - eller alle på een gang. Kombinationen af et enkelt design og god ydeevne gør, at Tango giver stor værdi for pengene og er det perfekte match for mellemstore til store lokationer. Endvidere er der mulighed for at få Tango udstyret med ETL-systemet (Electronic Tray Labels dvs. elektroniske prisskilte på hver hylde), som giver yderligere fordele med hensyn til funktionalitet, kommunikation og den lethed og hastighed, hvormed kunder kan interagere med automaten.

Variety

Tango-Food:dansk automatservice

• 3 hylder til snacks
  • 3 hylder til flasker/dåser

Tango:

• 4 hylder til snacks
  • 1 hylde til flaske/dåse
  • 2 hylder til sandwich

Tilbehør

• Dankort terminal med VISA + Master og mobilbetaling
  • Bridge til kolde drikke

Funktioner og egenskaber

• Fleksibel indretning, som kan tilbyde både snacks, dåser, flasker og madvarer
  • Enkelt og elegant design, der matcher Opera og Festival Classic
  • Rullende prisdisplay
  • Højeffektivt køleunit giver lavt energiforbrug
  • Kan leveres med møntsystem til 1 kr. 2 kr. 5 kr. 10 kr. og 20 Kr.
  • Der er automatisk tilbagebetaling.

Tekniske specifikationer

Højde: 1830 mm