Betalingssystemer

Betalingssystemer

NPS VENDING

Vending CAT gennemfører transaktioner hurtigt

Betalingssystemer

Vending CAT gør det muligt at modtage Dankort, internationale kreditkort og mobilbetaling. Vending CAT er forberedt til kontaktløse kort (NFC) og kan bruges til lukkede kortsystemer, forudbetalte kort, loyalitetskort mv.

Vending CAT er med sin interaktive 4,3 ” højt opløselige farveskærm og intuitive betjening, optimal til kundedialog og CRM. Den kan vise reklamer.

Vending CAT er til at stole på. Varer frigives først, når kunden har godkendt køb ved at trække kortet ud af terminalen, eller har bekræftet på mobiltelefonen.

Løsningen sikrer, at de enkelte korttransaktioner håndteres sikkert i Nets infrastruktur og direkte til den enkelte automatejers bankkonto uden fordyrende mellemled.

Mobilen er efterhånden blevet vores trofaste følgesvend, og har man ikke mønter ved hånden eller fået sit Dankort eller kreditkort med sig, så giver Vending CAT mulighed for betaling med SMS via mobiltelefonen.

Kombinationen af både kort- og mobilbetaling er god service for kunderne og sund fornuft for automatejeren i form af et øget salg.

Dankort-læseren kan sættes i de fleste typer automater...

Over 2 mio. danskere bruger MobilePay. Med over 240.000 transaktioner om dagen er MobilePay ikke til at overse som betalingsmiddel. Derfor understøtter Vending CAT naturligvis også denne betalingsmetode. Det giver dig en nem mulighed for øget omsætning og indtjening i dine automater.


Vending Cat i brug


MEI CASHFLOW® 7000 series

MEI 7000 series

MEI CashFlow® 7000 hjælpe til at øge salget og indtjening. Et centralt element i MEI CashFlow® 7000 er dens evne til at hente vigtige revisionsdata giver dig en bedre forståelse af cash flow, der løber gennem din virksomhed. En anden stor fordel er møntindkastet evne til at minimere "Ingen ændring" situationer og mængden af kontanter gemt i maskinen gennem sine fem rør kapacitet, med sin fleksibilitet og den intelligente auto float-system. Den automatiske float overvåger transaktioner, og sikrer den rette mængde af korrekte mønter i rørene.

  • Konstant overvågning af kontanter i rørene
  • Dispenserer overskydende mønter og identificerer genopfyldning nødvendig
  • Intuitive diagnostik
  • Let at bruge
  • Stort intuitivt display
  • Enkelhed – stort set ingen uddannelse nødvendig
  • 20 forprogrammerede kassetter
  • Vand og snavs resistent

 

Kontakt os

Kontakt alle emner
Sender