Reparation & service

Et servicekoncept, der gør det nemt at være kunde

Dansk Automatservices målsætning er at yde kvalitetsmæssig service. Dette gør vi gennem et professionelt og ansvarsbevidst servicearbejde, hvor vores kunders individuelle behov er sat i højsædet.

Det er vigtigt for os, at vores kunder får den bedste betjening, og vi installerer derfor alt professionelt og tilbyder træning i at få udstyret til at fungere optimalt. Dansk Automatservice ønsker, at kunder og samarbejdspartnere får en positiv oplevelse af et fælles samarbejde. Som professionel samarbejdspartner ved vi, at optimal service er en væsentlig forudsætning for, at udstyret altid fungerer optimalt. Vores kunder kan derfor altid regne med hurtigst mulig responstid.

Vælg os for en pålidelig og effektiv service, der forbedrer din organisation eller virksomhed.

Fuld service er et servicekoncept

Dansk Automatservice kan blandt andet tilbyde fuld service. Fuld service er et servicekoncept, som vi har udviklet for at gøre det nemt for vores kunder i hverdagen. Med denne service behøver virksomheden ikke at koncentrere sig om opfyldning, rengøring og vedligeholdelse af automater. Det gør vi!

Dansk Automatservice kan også skræddersy en servicepakke, der passer præcis til jeres virksomheds individuelle ønsker og behov.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere om produkterne, er du velkommen til at henvende dig for at høre nærmere om dine muligheder.

Kontakt os allerede i dag.