Om os

Hvem er vi og hvad kan vi gøre for dig?

Dansk Automatservice udfører salg, leasing og service på automater. Vi indgår gerne servicekontrakter, så jeres virksomhed kender den årlige udgift på automatområdet.Vi har flere forskellige modeller af automater i hver kategori, og vi kan derfor tilbyde automater til jeres individuelle behov.

Forfriskninger til medarbejdere, kunder og gæster er altid populært. Med Dansk Automatservices fritstående automater, kan I uden besvær tilbyde kaffe og drikkevarer samt snacks på alle tidspunkter af døgnet.

Vores automater har en nem og bekvem betjening og kan placeres overalt – netop der, hvor behovet er størst. Det sparer tid for jeres medarbejdere, kunder og gæster – og i sidste ende sparer det jer penge.

Hos os er opsætning, tilslutning og vejledning på kundens adresse (Sjælland) inkluderet i prisen.Med en automat får I en professionel løsning med høj driftssikkerhed, og hvor mønt- og kortsystem kan tilsluttes til de fleste automater.

Vores automater har en nem og bekvem betjening og kan placeres overalt – netop der, hvor behovet er størst. Det sparer tid for jeres medarbejdere, kunder og gæster – og i sidste ende sparer det jer penge.

Din garanti for kvalitet & service

Vi er autoriseret forhandler af Wittenborg samt Necta. Wittenborg er kendt for sin høje kvalitet og sine pålidelige automater, der er kendetegnet af et unikt skandinavisk design. Tætte forbindelser med kunderne har skaffet Wittenborg stor viden om markedet, og man har derfor kunnet udvikle kreative løsninger til forskellige behov for salgsautomater. Wittenborgautomater sælges i hele Nordeuropa. Klassisk skandinavisk design bringer en solid og moderne følelse ind i ethvert miljø. Produkterne er førsteklasses og kan i høj grad kundetilpasses. Sortimentet er præget af genkendelighed og tilbyder flere forskellige teknologier, herunder bean-to-cup og friskbryg.

     

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere om produkterne, er du velkommen til at henvende dig for at høre nærmere om dine muligheder.

Kontakt os allerede i dag.