Betalingssystemer

Dansk Automatservice

Betalingssystemer

Her på siden kan du læse mere om vores betalingssystemer

Vending CAT gennemfører transaktioner hurtigt

Vending CAT gør det muligt at modtage Dankort, internationale kreditkort og Mobilepay. Vending CAT er forberedt til kontaktløse kort (NFC) og kan bruges til lukkede kortsystemer, forudbetalte kort, loyalitetskort mv.

Vending CAT er med sin interaktive 4,3 ” højt opløselige farveskærm og intuitive betjening, optimal til kundedialog og CRM. Den kan vise reklamer.

Vending CAT er til at stole på. Varer frigives først, når kunden har godkendt køb ved at trække kortet ud af terminalen, eller har bekræftet på mobiltelefonen.

Løsningen sikrer, at de enkelte korttransaktioner håndteres sikkert i Nets infrastruktur og direkte til den enkelte automatejers bankkonto uden fordyrende mellemled.

Kombinationen af både kort- og Mobilepay er god service for kunderne og sund fornuft for automatejeren i form af et øget salg, kortlæser kan monteres på alle salgsautomater med en MDB tilslutning.

Vending Cat i brug

Download PDF

mCAT er en enkel og effektiv løsning til betaling med MobilePay i vendingautomater, kaffemaskiner og lign. Vi ser den også denne lille knap-løsning installeret, hvor der er begrænset plads til diverse betalingsudstyr.

mCAT’en er særligt relevant, hvor MobilePay er en udbredt betalingsform, fx på danske arbejdspladser, skoler og sportshaller.

Kundedialogen er enkel og intuitiv:

Vælg mobilbetaling
Scan QR-koden
Vælg vare
Godkend beløb i MobilePay App
Vare udleveres
Med en mCAT får du også adgang til administrationssystemet PayManager, hvor du kan se samtlige transaktioner, udskrive afstemningsrapporter, følge terminalens status og meget mere.

Logos mCAT har følgende features:

Startknap
QR-kode
Modem, Wi-Fi eller LAN
Simpel løsning til den lille forretning
MobilePay-aftale
PayManager administrationssystem

eChoice systemet er en banebrydende kreditkortløsning til automater, der modtager alle Visa og Mastercard korttyper og understøtter magnetstribe, chip, NFC og kontaktløse kort. Systemet er åbent for Apple Pay, Android Pay samt mobiltelefoner og bærbare enheder udstyret med NFC-teknologi.

Det kontaktløse logo tydeliggøres på displayet til at guide forbrugerne.

Med sikre og hurtige transaktioner, et intuitivt design og et stort display som viser transaktioner, ‘opdateringer mv., kan vi være med til at levere den ultimative kundetilfredshed.

Nem at montere på alle automattyper med MDB protokol.
Kompatibel med alle gængse møntmekanismer som forbindes som slave af systemet.
Pengene på kontoen inden for 48 – 72 timer.
Lave transaktionsomkostninger for alle korttyper.

Download PDF

MOBILPAY INTEGRATION
MobilePay betalingen sker via MobilePay app’en uden nogen fysiske enhed skal monteres på fronten af automaten.

Start med at acceptere kreditkort, debit og mobile betalinger i din vending maskine. OTI systemet er åbent for Visa/Dankort, MasterCard, JBC, Meastro, American express, Diners, Apple Pay, Samsung pay, G-Pay

otiMetry vending management system og telemetri inkluderer følgende rapporter:

• Opfylningsplanlægning
• Electricity supply status
• Maintenance fejlkoder
• registrering af mønt- samt cashless data
• Internet opdatering af system software
• Fjernbetjent opdatering af priser. (maskinbestemte.)
• Temperatur aflæsninger
• Vandalisme og manipulering alarmer
• Udskrivning af salgsrapporter efter terminal nummer

Fåes også som betalinger i din kiddy ride maskine, massage stol m.v med interface print for pulse. Samt NFC kontakt løst læser

MEI 7000 series
MEI CashFlow® 7000 hjælpe til at øge salget og indtjening. Et centralt element i MEI CashFlow® 7000 er dens evne til at hente vigtige revisionsdata giver dig en bedre forståelse af cash flow, der løber gennem din virksomhed. En anden stor fordel er møntindkastet evne til at minimere “Ingen ændring” situationer og mængden af kontanter gemt i maskinen gennem sine fem rør kapacitet, med sin fleksibilitet og den intelligente auto float-system. Den automatiske float overvåger transaktioner, og sikrer den rette mængde af korrekte mønter i rørene.

Konstant overvågning af kontanter i rørene
Dispenserer overskydende mønter og identificerer genopfyldning nødvendig
Intuitive diagnostik
Let at bruge
Stort intuitivt display
Enkelhed – stort set ingen uddannelse nødvendig
20 forprogrammerede kassetter
Vand og snavs resistent

Download PDF

Har du spørgsmål?
Har du nogle spørgsmål til os, eller ønsker du at vide mere om produkterne, er du velkommen til at henvende dig for at høre nærmere om dine muligheder. Kontakt os allerede i dag.